Rekisteröidy | Ilotulite.net
Rakettikeiu
Rekisteröidy
Valitse käyttäjätunnus
Tieto vaaditaan rekisteröintiin.
Keskustelualue käyttää tätä tunnusta vain tunnistamiseesi.
Sähköposti
Toimiva sähköposti vaaditaan rekisteröintiin. Jos et saa sivuston lähettämää vahvistusviestiä, tarkista roskapostikansio!

Valitse salasana
Salasana tarvitaan sivustolle kirjautumiseen.
Vahvista salasana kirjoittamalla se toiseen kertaan.
Kaksi plus kolme on (vastaa kirjaimin, esim. kahdeksan):
Syntymäpäivä
Oikea tieto vaaditaan rekisteröintiin.
Sukupuoli
Tieto vaaditaan rekisteröintiin.
Sivuston käyttöehdot
Luotu 22.11.2009
Päivitetty 7.11.2010

Ilotulite.net -sivuston palveluita tuottaa Ivis Ky, Y-tunnus 2361989-3. Mikäli sinulla on kysyttävää sivuston käytöstä tai näistä käyttöehdoista, otathan yhteyttä sivuston ylläpitoon sähköpostiosoitteella info [at] ilotulite.net.

Käyttöehdot


§1.1 Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia Ilotulite.net -domainin alla sijaitsevia palveluita, Ilotulite.netin irc-kanavaa sekä muita tässä mainitsemattomia Ilotulite.netin tuottamia palveluita, jäljempänä "sivusto". Näiden käyttöehtojen lisäksi käyttäjä sitoutuu noudattamaan sivuston käytöstä erikseen annettuja ohjeita ja ehtoja. Sivuston käyttö on ilmaista, lukuun ottamatta mahdollisia yksittäisiä ja vapaaehtoisia maksullisia palveluita, joista ilmoitetaan näkyvästi erikseen.

§1.2 Sivuston palveluita käyttävän henkilön, jäljempänä "käyttäjä", on sivuston jäseneksi rekisteröityessään tai muuten sivuston palveluita käyttäessään hyväksyttävä nämä käyttöehdot. Hyväksymällä käyttöehdot käyttäjä sitoutuu noudattamaan niitä näissä käyttöehdoissa osoitettujen toimenpiteiden uhalla. Jos et hyväksy näitä ehtoja, lopeta palvelun käyttö välittömästi.

Osa palveluista on rajattu ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille. Sivuston rekisteröityneitä käyttäjiä voivat olla kaikki kolmetoistavuotiaat (13) tai sitä vanhemmat henkilöt tai sitä nuoremmat huoltajan suostumuksella. Useiden rinnakkaisten käyttäjätunnusten käyttö ilman perusteltua syytä on kiellettyä.

§1.3 Materiaalilla tarkoitetaan näissä käyttöehdoissa käyttäjän sivustolle lähettämiä viestejä, kommentteja, kuvia, mediatiedostoja, profiilin tietoja kuten allekirjoitus- ja avatarkuvia, yksityisviestejä sekä muuta tässä mainitsematonta materiaalia.

§1.4 Sivuston ylläpito pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta.

Sivustolle lähetetty aineisto


§2.1 Suomen laki
Sivustolle lähetetty materiaali ei saa rikkoa Suomen lakia, kannustaa lain rikkomiseen tai esittää lain rikkomista positiivisessa valossa.

§2.2 Hyvä maku
Sivustolle lähetetyn materiaalin kuuluu olla netiketin ja hyvän maun mukainen. Pornografinen, väkivaltainen, joitakin ryhmiä tai henkilöitä loukkaava materiaali on kiellettyä.

§2.3 Materiaalin ulkoasu
Sivustolle lähetetyn materiaalin tulee noudattaa perusasiallista ilmaisua, yleisiä oikeinkirjoitussääntöjä (isot alkukirjaimet, välimerkit ja yhdyssanat) ja siistiä ulkoasua (kohtuullinen muotoiluelementtien, hymiöiden ja caps lockin käyttö). Graafisten hymiöiden käyttö viesteissä on kiellettyä.

§2.4 Puutteellinen sisältö
Materiaali, joka ei tuo keskusteluun uutta, ei ole riittävän perusteltua, ei edistä asiallista keskustelua tai on täysin epäoleellista tai tarpeetonta keskustelun kannalta, ei ole tervetullutta. Useiden, yleensä lyhyiden ja sisällöttömien viestien lähettäminen lyhyen ajan sisällä ei ole tervetullutta. Otsikointi ja kategorian valinta on tehtävä huolellisesti. Materiaalin on myös noudatettava mahdollisia osio- tai foorumikohtaisia ohjeita.

§2.5 Häiriköinti
Tahallinen häiriköinti, keskustelua tai sivuston toimintaa häiritsevä toiminta (esimerkiksi roskapostittaminen, spam) on kiellettyä. Sivuston ylläpidon edustajiin tai muihin käyttäjiin kohdistuva asiaton käytös ei ole sallittavaa.

§2.6 Ilotulitteiden väärinkäyttö
Kaikki materiaali, joka käsittelee tai esittää ilotulitteiden modifiointia tai viritystä, ilotulitteiden väärinkäyttöä, sääntöjen vastaista tai vaaraa aiheuttavaa käyttöä, ilotulitteiden laitonta maahantuontia tai joka kannustaa edellä mainittuihin, on ehdottomasti kiellettyä.

§2.7 Mainostus
Sekä kaupallinen että epäkaupallinen mainostus sivustolla on kiellettyä, ellei ohjeissa toisin mainita. Yritysten mainostaminen on mahdollista sivuston maksullisten mainospaikkojen kautta ottamalla yhteys ylläpitoon.

§2.8 Tekijänoikeudet
Käyttäjällä on oltava tekijänoikeudet tai tekijänoikeuksien haltijan myöntämä julkaisulupa kaikkeen sivustolle lähetettyyn materiaaliin.

§2.9 Profiilitiedot
Profiiliin syötettyjen tietojen, kuten sähköpostiosoitteen, iän ja henkilötietojen on oltava oikeita. Kaikkien profiiliin syötettyjen tietojen on oltava näiden käyttöehtojen mukaisia. Profiilin allekirjoitus ei saa sisältää kuvia. Käyttäjän avatar saa olla enintään 70x70 pikselin kokoinen eikä se saa sisältää animoituja kuvia.

Moderointi


§3.1 Sivuston ylläpidolla ja ylläpidon nimeämillä valvojilla on oikeus muokata, poistaa, siirtää, lukita ja yhdistää keskustelualueen viestejä ja muuta materiaalia sekä moderoida keskustelualueen, irc-kanavan tai muun sivuston palvelun keskustelua harkintansa mukaisesti. Sivuston ylläpidolla ja valvojilla on oikeus huomauttaa ja varoittaa käyttäjää sääntöjen rikkomisesta kirjallisella varoituksella, joka voi olla yksityisviesti, sähköposti tai muu kirjallinen viesti.

§3.2 Mikäli käyttöehtojen rikkominen jatkuu varoituksesta huolimatta, sivuston ylläpidolla ja valvojilla on oikeus määrätä käyttäjä väliaikaiseen tai pysyvään kirjoitus- tai porttikieltoon harkintansa mukaan. Porttikielto voidaan antaa myös välittömästi ilman erillistä varoitusta.

§3.3 Sivuston ylläpidolla on oikeus tarvittaessa harkintansa mukaisesti poistaa käyttäjän tunnus kokonaan ilman erillistä varoitusta, mikäli tilanne tätä vaatii.

Vastuu


§4.1 Ilotulite.netin ylläpito ei ole vastuussa käyttäjien sivustolle lähettämästä materiaalista tai sen oikeellisuudesta eikä kolmannen osapuolen sivustoille johtavien linkkien sisällöstä. Näitä käyttöehtoja rikkova materiaali pyritään kuitenkin poistamaan sivustolta mahdollisimman nopeasti.

§4.2 Käyttäjä on yksin vastuussa käyttäjätunnuksellaan tapahtuvasta toiminnasta. Käyttäjä sitoutuu huolehtimaan siitä, että hänen käyttämänsä salasana ei päädy ulkopuolisten tietoon tai että hänen tunnustaan ei päästä käyttämään luvatta.

§4.3 Ilotulite.netin ylläpito ei ole vastuussa palveluiden käytön mahdollisesti aiheuttamista vahingoista tai kuluista.

Tekijänoikeudet


§5.1 Ilotulite.net -sivuston ylläpidolla on oikeudet sivuston logoon, grafiikkaan, koodiin ja muuhun materiaaliin. Kaikki käyttäjien sivustolla levittämä materiaali (teksti, kuvat, videot ja muu tässä mainitsematon materiaali) on tekijänoikeuslain suojaamaa ja sen oikeudet kuuluvat tekijälleen.

§5.2 Sivuston materiaalin kopiointi ja levittäminen ilman tekijän lupaa on ehdottomasti kiellettyä, mikäli tästä ei erikseen ole mainittu. Sivustolle linkittäminen sen sijaan on mahdollista ja jopa suotavaa.

§5.3 Mikäli olet tekijänoikeuksien haltija ja havaitset sivustolla materiaalia, jonka julkaisuun et ole antanut lupaa ja jonka haluat poistettavaksi sivustolta, otathan yhteyttä ylläpitoon.

Rekisteriseloste


Sivuston käyttäjästä tallentamat tiedot ja niiden tarkoitus on eritelty rekisteriselosteessa. 
Käyttäjien nostot

Rakettimanin pommitus 108€
kirjoittanut RakettiMan234

Sparklyn räiskintä 2k15 (300e)
kirjoittanut Sparkly

Black Hand's Elite 2015 3,2k€
kirjoittanut Black Hand

Lapun "motivaatiota etsimässä" 130e
kirjoittanut Lappu

Tulittajan Tulitukset 15 (~400€)
kirjoittanut Tulittaja1k

Nosta oma aiheesi tähän vähintään 6 tunniksi lisäysajankohdasta, uusin nosto ylimmäksi! Lähetä tekstiviesti TXT ILOTULITE aihe-id numeroon 17163.
Hinta: €1,00
Asiakaspalvelu: +358449990803 | payments@ivis.fi
Palvelun toteutus: fortumo.fi

Hae sivustolta


Tarkempi haku...


Ilotulite.netin tukijajäseneksi?

Pidätkö Ilotulite.netistä? Tue sivustoa liittymällä tukijajäseneksi! Lue lisää...Lähetä linkki