Artikkelit | Ilotulite.net
Rakettikeiu

Keskustelussa nyt


Tulevia tapahtumia

Kalenterissa ei tällä hetkellä ole tapahtumia.

 

Ilotulite.netin toiminnasta

Tiedote
06.11.2016 12:05 kirjoittanut WeeTos

Hyvät Ilotulite.netin käyttäjät. Kuten varmasti olette huomanneet, on sivuston kehittäminen ollut viime aikoina melko hiljaista. Lienee aika nyt tiedottaa siitä ainakin näin puolivirallisesti.

Valitettavasti nykyisellä ylläpidolla ei ole enää aikaa eikä resursseja aktiivisesti kehittää sivuston toimintaa, joten uusia ominaisuuksia tai vikojen korjauksia (tapahtumakalenteri...) ei ole odotettavissa ainakaan lähitulevaisuudessa. Siitä, kuinka kauan sivusto ja Lue lisää...Hyvää uutta vuotta!

Uutinen
01.01.2016 10:32 kirjoittanut WeeTos

Ilotulite.net toivottaa kaikille kävijöilleen menestyksekästä uutta vuotta 2016! Vuosi on vaihtunut, mutta keskustelu jatkuu niin foorumilla kuin IRC-kanavallakin. Muistakaahan käydä arvostelemassa ampumianne tuotteita nyt kun ne vielä tuoreessa muistissa ovat. Pian aukeaa myös ostoslistat 2016 -alue, jotta alkaneen vuoden venetsialaisia ja miksei uuttavuottakin pääsee suunnittelemaan hyvissä ajoin...

Lue lisää...Pelaamalla rapakon taakse?

Yhteistyökumppaneilta
25.11.2010 12:20 kirjoittanut PokerListings.fi

Haluaisitko New Yorkiin, uuden vuoden juhlinnan mekkaan vai Las Vegasiin, pelaajan mekkaan?

Niin, uuden vuoden vastaanotto New Yorkissa on jotain, mitä kaikkien tulisi joskus kokea. Iso Omena on täynnä juhlijoita ja varsinkin tunnelma Times Squarella on todellakin katossa, jos se nyt ulkoilmassa siellä voi olla. Juhlijoita on pakkautunut alueelle satoja tuhansia tai jopa miljoona Lue lisää...Tukes muistuttaa ilotulitteiden turvallisesta käyttämisestä

Uutinen
30.12.2015 10:47 kirjoittanut WeeTos

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on teettänyt Taloustutkimuksella tutkimuksen, jossa selvitettiin suomalaisten asenteita ilotulitteita kohtaan. Tutkimuksesta kävi ilmi esimerkiksi se, että 22 % suomalaisista aikoo juhlia uuttavuotta ilotulitteita ampumalla. Kuitenkaan 18 % näistä ei aio käyttää suojalaseja eikä 35 % vastanneista tutustu tuotteiden käyttöohjeisiin etukäteen.

Vastaavanlainen kysely tehtiin myös vuonna 2013, jonka tulokset olivat hyvin Lue lisää...Vuodenvaihteen ilotulitemyynti on taas käynnissä

Uutinen
27.12.2015 22:27 kirjoittanut WeeTos

Ilotulitteiden myynti on alkanut perinteiseen tapaan tänään 27.12. ja jatkuu aina uudenvuodenaaton iltaan saakka. Ilotulite.netin Myyjät ja Maahantuojat –alueella voi käydä tutustumassa tämän vuoden tuotteisiin jakomainosten muodossa ja Ilotulitekuvat –alueelle käyttäjät ovat perinteisesti lähettäneet kuvia ostoksistaan. Hyviä ostoksia kaikille!

Muistutettakoon, että ilotulitteiden sallittu käyttöaika uudenvuoden yönä Lue lisää...Hyvää joulua 2015!

Tiedote
23.12.2015 19:22 kirjoittanut WeeTos

Ilotulite.net toivottaa kaikille kävijöille hyvää joulua ja vielä parempaa uudenvuoden odotusta!Arvostele ampumasi ilotulitteet!

Uutinen
01.01.2015 10:08 kirjoittanut WeeTos

Lyhyenä muistutuksena Ilotulite.netin käyttäjille: nyt kun uusivuosi ja tulitteet ovat vielä tuoreessa muistissa, kannattaa käydä foorumin arvostelualueella antamassa mielipiteensä ampumistaan ilotulitteista. Näin paitsi saadaan kansan mielipidettä tuotteista näkyviin, myös helpotetaan ensi sesongin ostoslistojen tekoa.

Hyvää alkanutta vuotta 2015 kaikille! Ja muistakaahan, että foorumi ja chat jatkavat toimintaansa koko vuoden, vaikka Lue lisää...Ilotulitteiden käyttäminen uudenvuoden aattona

Uutinen
30.12.2014 10:28 kirjoittanut WeeTos

Huomenna 31.12. on jälleen aika juhlia kuluneen vuoden päättymistä ja uuden alkamista. Mikä olisikaan näyttävämpi ja mukavampi tapa toivottaa uusi vuosi tulleeksi kuin ampua ilotulitteita! Ilotulitteiden sallittu käyttöaika uudenvuoden yönä on 31.12. klo 18:00 - 1.1. klo 02:00. Seuraavassa kolme pointtia ilotulitteiden käyttämisestä:


Ilotulitteiden myynti alkaa 27.12.

Uutinen
26.12.2014 09:56 kirjoittanut WeeTos

Uudenvuoden ilotulitteiden myynti alkaa perinteiseen tapaan huomenna lauantaina 27.12. ja jatkuu uudenvuodenaattoiltaan saakka. Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa käydä tutustumassa foorumin Myyjät ja Maahantuojat –alueeseen, jossa voi tutustua tämän vuoden tuotteisiin jakomainosten muodossa. Ei kannata myöskään unohtaa Arvostelut eikä Kysy ilotulitteista –alueita, joilta voi Lue lisää...Venetsialaisia vietetään lauantaina

Uutinen
28.08.2014 22:33 kirjoittanut WeeTos

Lauantaina 30.8. vietetään jälleen perinteistä huvilakauden päätösjuhlaa, venetsialaisia. Alun perin lähinnä länsi-rannikolla vietetty juhla on levinnyt yhä laajemmalle Suomeen.

Venetsialaisten viettoon kuuluvat myös ilotulitteet. Kannattaakin varmistaa esimerkiksi oman pelastuslaitoksen nettisivuilta saako paikkakunnallasi ampua ilotulitteita tänä viikonloppuna ja mitä mahdollisia rajoituksia niiden käyttämiseen liittyy. Tyypillisesti ilotulitteiden käyttäminen on sallittua taajama-alueiden ulkopuolella alkaen klo 18-21 ja Lue lisää...Arvostelukilpailua olisi nyt tarjolla!

Yhteistyökumppaneilta
13.01.2014 11:00 kirjoittanut säästö-karit

 Olen Säästö-Karit Oy:n verkkokaupan pyörittäjä ja myöskin mukana raketin
 myynnissä niin myymälässä, kuin verkkokaupassa. Onnekkaat minut
 pääsivätkin Hyvinkään pisteellä näkemään (lippiksessä luki Timo). Olisin
 kovin mielissäni, jos saisin palautetta ja vastauksia seuraaviin
 kysymyksiin liittyen 2014 raketinmyyntiä:

 1. Mitä olit mieltä meidän raketinmyynnin valikoimasta kaupassa? netissä?
    -Mitä pitäisi ehdottomasti jättää pois?
    Lue lisää...
 
Käyttäjien nostot

Rakettimanin pommitus 108€
kirjoittanut RakettiMan234

Sparklyn räiskintä 2k15 (300e)
kirjoittanut Sparkly

Black Hand's Elite 2015 3,2k€
kirjoittanut Black Hand

Lapun "motivaatiota etsimässä" 130e
kirjoittanut Lappu

Tulittajan Tulitukset 15 (~400€)
kirjoittanut Tulittaja1k

Nosta oma aiheesi tähän vähintään 6 tunniksi lisäysajankohdasta, uusin nosto ylimmäksi! Lähetä tekstiviesti TXT ILOTULITE aihe-id numeroon 17163.
Hinta: €1,00
Asiakaspalvelu: +358449990803 | payments@ivis.fi
Palvelun toteutus: fortumo.fi

Hae sivustolta


Tarkempi haku...Ilotulite.netin tukijajäseneksi?

Pidätkö Ilotulite.netistä? Tue sivustoa liittymällä tukijajäseneksi! Lue lisää...Lähetä linkki