IRC | Ilotulite.net
Rakettikeiu

Chat

Ilotulite.netillä on oma Internet Relay Chat -kanava, #ilotulite.net @ Quakenet, jolla pääset keskustelemaan reaaliaikaisesti muiden sivuston käyttäjien kanssa. Kanavallemme voi liittyä millä tahansa irc-clientilla. Muistathan lukea kanavan säännöt ennen liittymistä! Ville Tynin opas kanavalle liittymisestä xchat-ohjelmalla: http://koti.kapsi.fi/~vht/ilotulite/irc-opas/

Rekisteröityneet käyttäjämme pääsevät liittymään kanavalle myös Ilotulite.netin omalla java-pohjaisella irc-clientilla.
Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi!

Kanavan tilastoja

  • #ilotulite.net @ QuakeNet
  • Perustettu 2006
  • Kävijäennätys 217 samanaikaista käyttäjää (23.12.2008)
  • Kanavan statistiikkaa: http://koti.kapsi.fi/vht/stats/

Kanavan säännöt

Päivitetty 12.12.2013

Kanavalle liittyessäsi sitoudut noudattamaan sivuston käyttöehtoja sekä alla olevia sääntöjä kanavalta poistamisen tai porttikiellon uhalla.

  • Kaikenlainen asiallinen keskustelu aiheesta kuin aiheesta on tervetullutta kanavallemme. Kanavan aiheena ei siis suinkaan ole pelkästään ilotulitteet, vaan myös muita aihealueita käsittelevä keskustelu on lämpimästi tervetullutta.
  • Kanavallamme vierailee kaikenikäisiä aina 10-vuotiaista keski-ikäisiin. Ota tämä huomioon kirjoituksissasi. Kunnioita muita irkkaajia ja heidän mielipiteitään.
  • Pyri perusasialliseen ilmaisuun. Turhaa caps lockin käyttöä, floodia, kiroilua tai muita epäasiallisuuksia ei suvaita.
  • Pornografinen, yltiöväkivaltainen, asiaton, hyvän maun tai Suomen lain vastainen materiaali on kiellettyä.
  • Kannustamme noudattamaan yleistä irkkaamisen etikettiä. Vältä esimerkiksi erilaisten np-skriptojen sekä away-nickien käyttöä. Voicen tai oppien kerjäämistä ei myöskään katsota hyvällä.

Kanavan valvojat eli operaattorit (@) vastaavat kanavan siisteydestä. Heillä on myös oikeus poistaa kanavalta sääntöjä rikkovia henkilöitä. Operaattorit päättävät viime kädessä myös kanavan linjauksista ja opastavat tarvittaessa kanavan käyttöön liittyvissä asioissa. Oppien sanoja kannattaa siis kuunnella. Kanavan operaattoreina toimivat tällä hetkellä nimimerkit Dadin, Kimnice, kuke, Munkkinen, Snelz, Thei, vht ja Wiski.

Huomaa, että IRC-kulttuuri poikkeaa suuresti monista webchateista. Älä esimerkiksi hermostu, mikäli et tunnu saavan vastauksia kysymyksiisi välittömästi; yleensä vain osa paikalla olevista nimimerkeistä seuraa keskustelua aktiivisesti. Mikäli aihe on vieras, suosittelemme tutustumaan irc-etikettiin tarkemmin. 
Käyttäjien nostot

Rakettimanin pommitus 108€
kirjoittanut RakettiMan234

Sparklyn räiskintä 2k15 (300e)
kirjoittanut Sparkly

Black Hand's Elite 2015 3,2k€
kirjoittanut Black Hand

Lapun "motivaatiota etsimässä" 130e
kirjoittanut Lappu

Tulittajan Tulitukset 15 (~400€)
kirjoittanut Tulittaja1k

Nosta oma aiheesi tähän vähintään 6 tunniksi lisäysajankohdasta, uusin nosto ylimmäksi! Lähetä tekstiviesti TXT ILOTULITE aihe-id numeroon 17163.
Hinta: €1,00
Asiakaspalvelu: +358449990803 | payments@ivis.fi
Palvelun toteutus: fortumo.fi

Hae sivustolta


Tarkempi haku...


Ilotulite.netin tukijajäseneksi?

Pidätkö Ilotulite.netistä? Tue sivustoa liittymällä tukijajäseneksi! Lue lisää...Lähetä linkki