Tietoa sivustosta | Ilotulite.net
Rakettikeiu

Keskustelussa nyt


Tulevia tapahtumia

Kalenterissa ei tällä hetkellä ole tapahtumia.

 

Ilotulite.net - tietoa sivustosta

Ilotulite.net on Suomen suurin ilotulitteisiin ja pyrotekniikkaan keskittyvä internetsivusto ja keskustelufoorumi. Olemme jo vuodesta 2005 tarjonneet ilotulitealan harrastajille ja ammattilaisille kokoontumispaikan sekä mahdollisuuden keskustella muiden käyttäjien kanssa foorumin tai irc-kanavan välityksellä, vaihtaa ajatuksia ja kommentteja tai jakaa kokemuksiaan ilotulitealaan liittyen. Puolueettomana sivustona pyrimme objektiivisuuteen kaikessa toiminnassamme. Sivustoa pidetään yllä mainosrahoitteisesti.

Ilotulite.net on vuonna 2005 perustetun Rakettifoorumin seuraaja. Sivuston nimi vaihtui Ilotulite.netiksi syksyllä 2006, Rakettifoorumin ylläpidon julkaistua suosiota keränneen foorumin ympärille laajemman sivustokokonaisuuden. Ilotulite.netillä on oma irc-kanava, #ilotulite.net QuakeNetissä.

Sivuston ylläpito

Ilotulite.netin ylläpidon tavoittaa sähköpostiosoitteilla info [at] ilotulite.net tai irc-kanavalta #ilotulite.net @ Quakenet. Voit käyttää myös yhteydenottolomaketta.

Ilotulite.net / Ivis Ky
Y-tunnus 2361989-3
vlad.ivanov [at] ilotulite.net
Yhteydenottolomake

Käyttäjäprofiili

Ilotulite.netin käyttäjiä ovat pääasiassa 15-30 -vuotiaat Suomessa asuvat miehet, käyttäjien keski-iän ollessa noin 20 vuotta. Keskimääräistä sivuston käyttäjää kiinnostavat ilotulitteiden lisäksi tietotekniikka ja internet, viihde ja vapaa-aika sekä urheilu. Käyttäjien joukossa on sekä ilotulitealan harrastajia että ammattilaisia. (Käyttäjätutkimus, 12/2008)

Tilastot

Sivuston sesonkiluonteisuudesta johtuen kävijäluvut vaihtelevat kuukausittain. Paras aika mainoskampanjalle on marras-joulukuu, jolloin kävijämäärät kokevat suurimman piikin. Tuolloin luvut kasvavat tasaisesti alkukuukauden noin viidestä tuhannesta loppukuun 35 000 uniikkiin kävijään viikossa. Sivulatauksia kertyy viikossa satoja tuhansia (tilastot vuodelta 2008).

Ilotulite.net on viikosta 46/2009 lähtien mukana suomalaisten internetsivustojen tilastolistauksessa Oindexissa, josta sivuston viikkotilastoja päästään seuraamaan tarkemmin.

Mainospaikat

Sivuston mainospaikat näkyvät oheisessa kuvassa numeroituina.

Ilotulite.netin mainospaikat

# Sijainti Mainoskoko (px) Mainostyyppi
1. Sivuston ylälaita
Jokaisella sivulla
468x60 Kuva (JPG, GIF, PNG)
Flash (SWF)
728x90
2. Sivuston oikea laita (ylhäällä)
Jokaisella sivulla
120x120 Kuva (JPG, GIF, PNG)
Flash (SWF)
120x300
3. Sivuston oikea laita (alhaalla)
Jokaisella sivulla
120x120 Kuva (JPG, GIF, PNG)
Flash (SWF)
120x300
4. Sivuston vasen laita
Etusivulla
120x120 Kuva (JPG, GIF, PNG)
Flash (SWF)
120x300
5. Etusivulla 300x300 Kuva (JPG, GIF, PNG)
Flash (SWF)
Video (FLV)*
* Video saa latautua vasta käyttäjän klikkauksen jälkeen ja sen on oltava pysäytettävissä. Suositeltava maksimipituus noin 30-60 sekuntia. Lisää suosituksia: http://www.iab.fi/dm/file.phtml?id=494

Ehdot

Mainoskampanjan aineisto on toimitettava meille sähköpostilla kolme päivää ennen mainoskampanjan alkua. Aineiston on noudatettava yllä mainittuja muoto-ohjeita ja suosituksia. Ilotulite.netilla on oikeus olla hyväksymättä aineistoa, joka rikkoo näitä ehtoja tai on hyvän maun vastaista. Tässä tapauksessa ilmoitamme asiasta mainostajalle viipymättä.

Mikäli aineistoa ei toimiteta sovittuun päivään mennessä, varaus katsotaan puretuksi.

Laskutamme mainoskampanjasta etukäteen tai sopimuksen mukaan. Mainostajan on huomautettava mahdollisista virheistä kahdeksan päivän kuluessa mainoskampanjan alkamispäivästä. Ilotulite.netin vastuu mahdollisissa virhetilanteissa rajoittuu mainoskampanjasta maksetun summan palauttamiseen. 
Käyttäjien nostot

Rakettimanin pommitus 108€
kirjoittanut RakettiMan234

Sparklyn räiskintä 2k15 (300e)
kirjoittanut Sparkly

Black Hand's Elite 2015 3,2k€
kirjoittanut Black Hand

Lapun "motivaatiota etsimässä" 130e
kirjoittanut Lappu

Tulittajan Tulitukset 15 (~400€)
kirjoittanut Tulittaja1k

Nosta oma aiheesi tähän vähintään 6 tunniksi lisäysajankohdasta, uusin nosto ylimmäksi! Lähetä tekstiviesti TXT ILOTULITE aihe-id numeroon 17163.
Hinta: €1,00
Asiakaspalvelu: +358449990803 | payments@ivis.fi
Palvelun toteutus: fortumo.fi

Hae sivustolta


Tarkempi haku...


Ilotulite.netin tukijajäseneksi?

Pidätkö Ilotulite.netistä? Tue sivustoa liittymällä tukijajäseneksi! Lue lisää...Lähetä linkki